• Dominique Brouwer - Lako

10 goede redenen voor een massage - nog vóór je op vakantie vertrekt

Bijna vakantie!

We kijken er maanden naar uit om een aantal weken te kunnen ontspannen. Voordat het zover is hebben we 'inpak-stress', alles moet aan kant en op het werk wordt alles netjes overgedragen. Door alle extra activiteiten ben je eerder opgebrand aangekomen op je vakantie bestemming dan dat je al' in the mood' bent. Waarom wachten tot je vakantie hebt? Relax en laat je MASSEREN!


Massage is niet meer een luxe product voor je ontspanning maar een gezondheidsproduct. Je spieren, huid en bloedsomloop hebben er lichamelijk ook echt baat bij. Er verschijnen steeds meer wetenschappelijke onderzoeken die de heilzame werking van een massage ondersteunen.

Na het lezen van deze 10 redenen ben je echt overtuigd waarom een massage goed voor je is en maak je vandaag nog een afspraak om de vakantie modus te starten!


Een massage:

  1. - vermindert stress

  2. - stimuleert het geluksgevoel

  3. - verhoogt je weerstand

  4. - stimuleert de doorbloeding

  5. - verwijdert afvalstoffen

  6. - verbetert je slaap

  7. - geeft energie

  8. - werkt preventief

  9. - laat je weer tot jezelf komen

  10. - maakt je bewuster van je eigen lichaam


Bij Loft kun je terecht voor een massage voor je rug, nek, schouders je handen, voeten of een hoofdhuid massage. Je kiest een massage van 30, 60 of 90 minuten. Wil je helemaal zen de vakantie inluiden dan raad ik je aan een 'Stress-fix treatment' te doen. Dit is de ultieme beleving in rust en ontspanning voor het hele lichaam. Lees hier meer over de Stress-fix treatment

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen