• Dominique Brouwer - Lako

GIFTS FROM THE HEART

Met de feestdagen voor de deur zijn we alweer aan het nadenken over het perfecte cadeau voor onze geliefden. Materialistische zaken zijn er tegenwoordig in overvloed. De vraag is of je echt nog iets nódig hebt. Want wat we in basis nodig hebben is liefde en aandacht. Hoe vaak laat jij blijken dat je iemand waardeert? In de drukte van alledag hebben we soms te weinig aandacht voor de mensen om ons heen. Neem daarom eens een moment om na te denken over de mensen om je heen voor dat je op cadeautjesjacht gaat. Vertel je geliefden hoe blij en dankbaar je met hen bent! Want wees nou eerlijk de mooiste cadeaus hebben tenslotte geen prijskaartje maar komen recht uit het hart!

De speciale giftsets van Aveda richten zich op een moment van aandacht. Wil je iets geven met een mooie boodschap dan zijn de Aveda giftsets een schot in de roos. Deze cadeaus laten je even een moment stil staan. De verschillende ingrediënten hebben een verzorgende en ontspannende werking.

Aveda maakt het dit jaar weer compleet door iets terug te geven. Alle cadeauverpakkingen worden sinds 2007 handgemaakt in Nepal. Het maken van dit loktapapier geeft duizenden gezinnen meer mogelijkheden zich te ontwikkelen. Bekijk dit prachtig verhaal in de video.

56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen