• Dominique Brouwer - Lako

Een nieuw begin...

Elke dag is een nieuw begin en dat is goud waard, dat weten ze in de Ayurveda al lang. Als geest en lichaam in balans zijn geeft dat energie en positiviteit dus een goed begin. Een heel nieuw jaar ligt nog voor je en je kunt er vanalles van maken. Wil je graag veranderingen in je leven, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Zo bekijk je 2017 als een lege bladzijde in je nieuwe boek vol kansen.

Doe wat bij je past Zie een nieuw begin niet als een prestatiemiddel om jezelf tot veranderingen aan te zetten, maar als een prikkel om meer te doen wat jou gelukkig maakt! Wat maakt jou gelukkig? * Leef zoveel mogelijk in het moment * Vergelijk jezelf niet met anderen dat is zinloos * Verzet je niet tegen verandering * Neem het risico om te falen: zonder falen geen succes * Wees bewust hoe je op situaties reageert * Omring je met positieve mensen

* Eet gezond….Hier een recept van Rens Kroes met als basis Ayurveda, het vinden van Balans = Geluk

* Geef iemand anders tijd en aandacht * Wees dankbaar * Gun jezelf rust (Me-Time = een heerlijke ontspanningsmassage) Zorg goed voor jezelf en een ander en je zal gelukkiger zijn…

91 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen