• Dominique Brouwer - Lako

Wake up to Weddingday-Skin every day....


Tulasara Wedding Masques Overnight for face & eye Wanneer straalt de huid meer dan op je huwelijksdag? Om het hele jaar door diezelfde prachtige heldere gloed te hebben introduceert Aveda de nieuwe Tulasara Weddingmasques Overnight. De speciaal ontwikkelde oog- en gezichtsmaskers zijn voor 97% natuurlijk afgeleid en zorgen ervoor dat je van nu elke dag wakker wordt met een stralende huid zoals een schitterende bruid…

Ayurvedische wijsheid Beide maskers zijn geïnspireerd door het Haldi schoonheidsritueel uit India, een vast onderdeel van een hindoestaanse huwelijksceremonie. De samenstelling is gebaseerd op de Ayurvedische principes: een eeuwenoude gezondheidsleer uit India. Hadi verwijst naar een pasta die voor de traditionele Indiase Haldi Huwelijksceremonie wordt gebruikt: een mix van Kurkuma, Kikkererwtenpasta, en Rozenwater. Tijdens de ceremonie brengen alle getrouwde familieleden de pasta aan op het gezicht, handen, armen, benen en voeten van de bruid en bruidegom, een dag voor de bruiloft, als een geschenk van geluk. Kurkuma staat erom bekend de huid te verhelderen. Het Haldi-ritueel zorgt ervoor dat het bruidspaar er op hun mooist uitzien op de grote dag. Er wordt zelfs beweerd dat als de bruid of bruidegom een ongetrouwd persoon aanraakt met de Haldi-pasta, hij of zij een grote kans heeft de volgende te zijn die het huwelijksbootje instapt. Geavanceerde wetenschap Waar bestaat de Tulasara Wedding Masque Eye Overnight ultra-rijke crememasker voor de oogzone uit? *Curcuminoiden: Een krachtig extract van de Ayurvedische Kurkumawortel, die de huid helpt te verhelderen en een stralende, heldere gloed geeft. *Plantstamcellen: Een intensieve mix van drie plantstamcellen die samenwerken om het natuurlijke herstelproces van de huid tijdens de nacht te ondersteunen. *Organische abrikozenzaadolie: Werkt samen met het natuurlijke circadiaans ritme om het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen. *Een mix van alpenextracten: Gaat vocht en zichtbaarheid van donkere kringen tegen. Samenstelling van het aroma Tulasara Wedding Masque Overnight is verrijkt met een zorgvuldig samengesteld aroma op basis van gecertificeerd organische jasmijn, kamille en grapefruit olien, bekend van de eeuwenoude Ayurvedische traditie om de huid, geest en ziel in balans te brengen.

De perfecte partner

Tulasara Concentrates zijn drie krachtige, geavanceerde effectieve behandelingsproducten die ook gebruikt kunnen worden in combinatie met de nieuwe Tulasara Wedding Masques Overnight. De zorgvuldig samengestelde Tulasara Concentrates brengen de traditionele Ayurvedische kennis samen met een geavanceerde wetenschap over de huidverzorging die samen voor een stralende en gezonde uitstraling gaan. Ze zijn verkrijgbaar in drie doelgerichte formules: Firm, Bright en Calm. Breng aan in de ochtend, als een hydraterend product of in de avond, vlak voor het aanbrengen van de Tulasara Wedding Masque Overnight. Een stralende huid als een schitterende bruid…Elke dag!

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen