• Dominique Brouwer - Lako

Cooldown met Aveda Cooling Balancing oil concentrate

AVEDA COOLING BALANCING OIL CONCENTRATE Hebben jullie het ook zo warm of last van dikke vermoeide benen? Of ben je misschien verbrand in de zon? Last van de spieren in je nek en schouders? Hoofdpijn? Dan heb ik een product dat kan helpen, klik hier! Deze Cooling Balancing oil, de naam zegt het natuurlijk al…is een verkoelend aroma met organische pepermunt, blauwe kamille en natuurlijk afgeleide menthol. Het geeft een verkwikkend gevoel voor de huid en de zintuigen.

- Masseer in op de spieren om de microcirculatie te bevorderen, ook op die vermoeide benen en voeten. Bij spierpijn masseer rug, nek en schouders. - Rollerbal bij hoofdpijn op de slapen inmasseren - Bij vermoeidheid en loomheid doe het aroma op de binnenkant van je polsen en adem rustig een paar keer diep in en uit, bij verstopte neus inhalleer het aroma goed en je krijgt weer lucht. - Ben je verbrand door de zon of heb je een jeukende geïrriteerde huid doe dan een paar druppeltjes in het badwater of in je voetenbad voor zachte, frisse voeten. Hoe warm het ook wordt deze AVEDA COOLING BALANCING OIL zorgt voor een coole, frisse en verkwikkende zomer!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen