• Dominique Brouwer - Lako

Uitnodiging Yoga@thebeach-Beleving

Every day is one step closer to Summer...... Zon, Zee, Strand en Yoga! Om alvast in de vakantiestemming te komen doen we weer een Yoga-beleving. Deze keer hopen we op mooi weer en willen we graag naar het strand bij de Westbeer. Wendy van Bodyline Body & Mind zorgt weer voor een bijzondere beleving op het gebied van verschillende soorten Yoga. Heb je zin? Kom dan woensdag 5 juli naar het strand bij Restaurant de Westbeer in Terneuzen.

Aanvang rond 19.00u zodat we rond 19.30 kunnen beginnen met de les. Kies voor makkelijk zittende kleding en een handdoek om op te zitten...(yoga-matje mag natuurlijk ook). Deelname 29,50 p.p. Goodiebag & a drink when the sun goes down... Meld je aan via 06-23972158 of via lofthuidbeleving@gmail.com

Ontdek LOFT

Ontdek alles over LOFT huidbeleving en maak eenvoudig uw volgende afspraak online. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 06-23972158.

Je bent nóg mooier als je in balans bent! Liefs, Dominique

143 weergaven0 opmerkingen
Schoonheidssalon in Terneuzen