• Dominique Brouwer - Lako

Tulasara Radiant Awakening Ritual

Onthul onmiddellijk een stralende huid!

Aveda introduceert Tulasara.

Deze nieuwe lijn van AVEDA bestaat uit producten, reinigingsrituelen en professionele gezichtsbehandelingen.

In het Sanskriet betekent Tulasara; het bewegen naar balans en het is geïnspireerd op Ayurveda. De Ayurvedische benadering om een gezonde, uitgebalanceerde huid te bereiken.

De producten van Tulasara werken zowel op korte als op lange termijn en helpen het natuurlijk herstelend vermogen van de huid te versnellen.

Wat is het Tulasara Radiant Awakening Ritual?

Dit is een traditioneel ritueel, bekend van de Ayurvedische cultuur, om huidvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen en andere onzuiverheden te elimineren zodat de huid weer haar stralende, heldere gloed terug krijgt.

Aveda heeft de kennis van deze traditionele Ayurvedische wijsheid gecombineerd met geavanceerde wetenschap om een nieuwe onmisbare stap aan uw dagelijkse huidverzorgingsrituelen toe te voegen.

Het advies is om dit ritueel in de ochtend toe te passen, maar past het je beter om het 's avonds te doen dan is dit zeker mogelijk en doet niet af aan het resultaat.

Waarom Dry Brushing?

Dry Brushing is een traditionele techniek, in de Ayurveda noemen ze het Gharsana, om huidvernieuwing te stimuleren en afvalstoffen zoals dode huidcellen te elimineren zodat de huid weer haar stralende, heldere gloed terug krijgt.

Je zal al snel merken dat je huid zachter aanvoelt, je een stralende teint krijgt en dat de porien verfijnen.

Het borsteltje heeft ultra zachte nylon haren gevormd in afgeronde, masserende toppen zodat alle contouren van je gelaat optimaal gemasseerd kunnen worden.

Twee Stappen Ritueel

De eerste stap bestaat uit het Dry brushen van je gelaat.

Masseer zachtjes de droge, schone huid met de facial Dry brush om te exfolieren en een zachte, egale teint te krijgen.

De tweede stap het radiant awakening ritual is geinspireerd door een Ayurvedische techniek genaamd abhayanga.

Je masseert de huid d.m.v een ontspannende gezichtsmassage met de plantaardige, voedende Oleation oil die de microcirculatie helpt stimuleren.

Het Resultaat

Een stralende, gezonde huid!

Testresultaten hebben aangetoond dat 85% van de vrouwen concludeert dat de huid direct meer straalt 94% ervaart direct dat de huid zacht, verfijnder en goed gevoed aanvoelt.

Wil jij dat ook?

Dat kan...maak een afspraak voor een facial van 30, 60 of 90 minuten en laat je verrassen door de Ayurvedische werking van dit Morning Awakening Ritual.

40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen