• Dominique Brouwer - Lako

Verhuisbericht!

Lieve gast van LOFT, IK GA VERHUIZEN! Ik neem jullie mee in een nieuwe beleving waarin jij & me-time nóg meer centraal staan. Next-level ontspanning in combinatie met natuurlijke huidverbetering. 'De vertrouwde beleving in een nieuw jasje en op een nieuwe locatie!'

Maar voordat het zover is verhuis ik tijdelijk naar mijn woonhuis en vanuit daar gaan we aan de slag met de verbouwing van LOFT 2.0! Jullie kunnen gewoon terecht voor de vertrouwde belevingen op de vertrouwde manier.

Afspraak maken

Zijn er nog vragen, wil je meer weten of wil je een afspraak maken? Dan kan dat zoals altijd via www.lofthuidbelving.nl/onlineafspraak, via mail info@lofthuidbelving.nl of via 06-23972158 (app of bel) Bedankt voor jullie begrip en ik hou jullie natuurlijk op de hoogte van alle verbouwingsontwikkelingen! Liefs Dominique

433 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Schoonheidssalon in Terneuzen