top of page

OVER LOFT

loft huid beleving - hoek shoot 1 (239).
loft huid beleving - hoek shoot 1 (148).
loft huid beleving - hoek shoot 1 (104)2
loft huidbeleving shoot 2 (12)
loft huid beleving - hoek shoot 1 (84)

Over Mij

 

Ik ben er voor je.

Dat zat er al van jongs af aan in. Mensen het naar hun zin maken door persoonlijke aandacht is als een rode draad door mijn leven. Ik heb een achtergrond in beauty & als haarstyliste. Na jaren in de kappersbranche actief te zijn geweest wilde ik mezelf graag verder ontwikkelen.

Aangewakkerd door de bewustwording in mezelf wilde ik ook meer mee geven aan mijn klanten. Een verhaal vertellen, authentieke verbinding maken. Toen ik met LOFT in 2015 startte was ik nog niet bezig met de visie dat ik nu heb. Ik koos destijds voor een merk (Aveda) met een bewuste filosofie. Dat sprak me heel erg aan. Vanaf toen is mijn reis begonnen, ik ben mezelf steeds meer gaan verdiepen in oude wijsheden, massage technieken, natuurlijke producten, mindset en lifestyle. Ik liet het merk steeds meer los en heb mijn eigen pad bewandeld. Toen ik me meer losmaakte van het merk en de aangeleerde werkwijzen kregen mijn visie en missie meer vorm. Een richting die helemaal bij me past, terug naar mijn authentieke zelf. Dit geef ik aan mijn gasten in de LOFT.

De zoektocht naar mijn “goud” was soms lastig en heeft tijd gekost. Maar door verschillende ontmoetingen met mensen die op mijn pad kwamen bleef ik geïnspireerd om verder te onderzoeken. Ik ben heel blij dat ik mijn pad heb gevonden. En nog steeds brengt iedere dag een mooie les.

 

Het is mijn passie om mensen niet per se mee te nemen in mijn wereld maar om hen juist mee te nemen uit hun wereld. Dit kan klein of groot. De beleving is echter altijd groot in een intiem jasje.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in de LOFT.

Liefs, 

Dominique

NG photography - Loft huidbeleving-49.jp
aveda-logo.jpg
crueltyfree.png
Schoonheidssalon in Terneuzen
bottom of page