top of page
45-IMG_1578.jpg

ONTSPANNING

Diepe ontspanning voelt als een natural high.

Massage

 

50% van de behandeling is aandacht.  

 

‘Gewoon even ontspannen.’ Lukt je dat? Meestal kunnen we niet ineens omschakelen naar een ruststand. Je bent vaak nog afgeleid door je omgeving, je telefoon of je gedachten. In een wereld waarin ‘lekker druk zijn’ de norm is zijn we vergeten hoe het is om écht te ontspannen. Veel mensen vinden het lastig, het voelt ongemakkelijk. Je moet jezelf er volledig aan overgeven, de controle loslaten.

Met een totaal beleving bereik je een diepe staat van ontspanning voor lichaam en geest. Van begin tot eind dragen alle elementen bij aan het creëren van diepe rust. Door ruimte te geven aan jouw verhaal ontstaat al een ontlading van opgeslagen spanning. Daarna benutten we de kracht van stilte. Met verschillende massagetechnieken werk ik intuïtief om het lichaam los te maken. Behandelingen zijn daardoor nooit hetzelfde en altijd afgestemd op wat er op dat moment nodig is.

De energie die vrijkomt bij het losmaken van spanningen is een ontlading. Een behandeling kan zelfs emotionele gevoelens opwekken. Na de behandeling krijg je nog even de tijd om het op je in te laten werken.

46-IMG_1591.jpg
51-IMG_1610.jpg

Ontdek de verschillende massagetechnieken

​ayurvedische- massage, chakra-massage, bindweefsel-massage, gausha-massage, japanse-gezichtsmassage, voet-massage, handmassage, hoofdmassage en nog veel meer mogelijkheden.

 

Een massage kun je combineren met een badbeleving.

Badbeleving

Badbeleving

Een badbeleving combineer je met een massage of sauna arrangement. Dit doe je voorafgaand aan de massage en helpt je net wat extra te ontspannen door het warme water. Door het toevoegen van etherische olie, zoutkristallen of magnesium wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor spanningen beter kunnen loslaten.

 

Wanneer het lastig is de controle los te laten en je over te geven aan totale ontspanning zorgt een badbeleving ervoor dat je nog vóór de massage al wat meer tot rust komt. Je kunt je dan volledig overgeven aan de helende werking van de massage.

loft huid beleving - hoek shoot 1 (104)2
Yoga at Home

Happiness

Wanneer je de deur uit stapt met een ultiem geluksgevoel is mijn doel bereikt. Diepe ontspanning voelt als een natural high. Het type energie is verslavend. Ook voor mij. Het gaat moeiteloos, het kost me geen energie en werkt zelfs meditatief. Dit werk is mijn mindfulness. Ik sta ‘uit’, vrij van gedachten en oordeel en ik neem je hier graag in mee. Ik krijg zoveel voldoening uit mijn werk wanneer ik dit bereik.

Schoonheidssalon in Terneuzen
bottom of page